Delen

Even voorstellen: Diana Duijzings

Ik wil me graag even aan je voorstellen. Ik ben Diana Duijzings. Ik kom oorspronkelijk uit Heerlen en woon met mijn gezin net over de grens in België. Ik ben de afgelopen 25 jaar werkzaam geweest op verschillende afdelingen binnen de GGZ en ook in klinische afdelingen in de wijk. Wat ik deed was vooral behandeling bieden en leveren van nazorg aan ouderen, volwassenen met dubbele diagnoses en met een verstandelijk beperking. Het begeleiden, coachen van leerlingen en nieuwe medewerkers heb ik met veel plezier gedaan. Intakegesprekken met cliënten voeren, contacten leggen en communiceren met andere belangenorganisatie waaronder ook met bewind voering en mentor is mij niet ongekend.

Mede hierdoor heb ik een brede ervaring met allerlei doelgroepen en taken. Daar ik steeds opnieuw mijn uitdaging zocht en vond, kansen zag om me te blijven ontwikkelen, nieuwe projecten kon implementeren, merkte ik dat de uitdagingen en de honger naar iets nieuws me bezighielden. Ik zag de vacature van consulent bij Mentorschap Limburg en ik werd meteen enthousiast.

Ik ging op gesprek en met trots mag ik zeggen dat ik vanaf juni hoor ik bij het Team stichting mentorschap Limburg. Ik krijg energie van alle nieuwe uitdagingen die op me afkomen. Het genoegen kennis te mogen maken met vrijwillige mentoren die iets willen betekenen voor een ander. Prachtig is dat! Cliënten die iemand nodig hebben die voor hen opkomt en hun bijstaat. Ik hoop dat ik met al mijn kennis enthousiasme voor iedereen een positieve bijdrage kan leveren die met Stichting Mentorschap Limburg in verbinding staat.